Примерна политика за защита на личните данни за ел.магазин според GDPR

159.00 лв.

Описание

Актуално: семинар „Продавай успешно в Гърция“ с топ експерти от водещи рекл.агенции в Гърция

______________________________________________

Регламентът за защита на личните данни GDPR е вече в сила и той въвежда нови правила за защита на личните данни. Те засягат пряко собствениците на електронни магазини, които като администратори са длъжни да публикуват „Политика за поверителност“,  в която да разяснят на посетителите на сайта им какви техни лични данни събират, с каква цел, на какво основание, за какъв срок и т.н. В тази не лека задача ние сме подготвили примерни текстове, които биха ви улеснили много.

Примерните текстове на „Политика за защита на личните данни“ сме подготвили на база анализ на разпоредбите на Регламента, националното законодателство и указания, дадени от Комисията за защита на личните данни, включително и на разяснителната кампания.

Текстовете са подготвени от правоспособни юристи съвместно с маркетинг специалисти с богат опит.

За администратори, които са задължени да назначат длъжностно лице по защита на личните данни предлагаме срещу допълнително заплащане тази услуга като цената варира в зависимост от обема на данни, които обработвате, спецификата на дейността – моля, ако се интересувате направете запитване на: office@academy-vision.info.

Предлагаме и услугата оформяне на цялостната документация за прилагане на регламента съобразена с индивидуалните особености на Вашата фирма.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Примерна политика за защита на личните данни за ел.магазин според GDPR“